• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Yaşam
  • Gündem
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Politika
  • Magazin
  • Spor
  • Asayiş
    Yürüyüş Parkı
  • Sağlık Kültür-Sanat Bilim ve Teknoloji Eğitim Yerel Genel Çevre
  • Ara
SON DAKİKA:
00:57
Dünya liderleri yeni Papa seçilen 14. Leo'yu kutladı
00:30
Dışişleri Bakanlığı'ndan Sudan’a yönelik güvenlik ve seyahat duyurusu
00:09
Resmi Gazete başlıkları
00:06
Zelenski, Trump ile görüştü
00:00
Halk Et mobil aracı, Körfez ilçesinde vatandaşlarla buluştu
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Piramit Menkul'den teknik analiz
Ekonomi
04 Şubat 2025 - 10:03

Piramit Menkul'den teknik analiz

İstanbul, 4 Şubat (Hibya) - Piramit Menkul Araştırma'nın analizine göre BIST100 Endeksi haftanın ilk işlem gününü %2,3 sert düşüşle 9.774 puandan kapattı.

Ekonomi
04 Şubat 2025 - 10:03
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Piramit Menkul'den teknik analiz
Piramit Menkul Araştırma'nın teknik analizinde şu değerlendirmeler yer aldı:

"BIST100

BIST100 Endeksi haftanın ilk işlem gününü %2,3 sert düşüşle 9.774 puandan kapattı. Gün düşüğünde kısa vade destek (kırmızı-9.744) test edildi. Endeks güne sert gapli bir açılışla 50 günlük basit hareketli ortalamanın hemen altında başladı. Satıcılı seyrin devamı durumunda ilk etapta kısa vade destek (bugün: 9.751) takip edilebilir. Bu seviye altında hareketlerde %38,2 fibonacci seviyesi 9.705 puan ve pmax trend desteği 9.706 örtüşme seviyesi kritik ve güçlü bir destek olarak takip edilebilir. Tepki alımları durumunda ise, ilk etapta 9.849 yatayı, üzerinde hareketlerde ise, 50 günlük basit hareketli ortalama 9.918 puan güçlü direnç olarak takip edilebilir. Bu seviye üzerinde ise, çoklu bir kesişme mevcut güçlü alıcılı seyir durumunda hedef direnç olarak takip edilebilir; 01 Ağustos’tan gelen düşen direnç (10.028), 10.036 yatayı ve 05 Kasım’dan bu yana devam devam eden yükselen trend kanalı (mavi) desteği (10.036).

Dolar Bazlı Endeks haftanın ilk işlem gününe %50 fibonacci seviyesi 275 dolarda başladıktan sonra gün içinde 271- 275 dolar bandında satıcılı hareket etti. 22 Temmuz 2024’ten gelen düşen trend (278 dolar) altında kapanış gerçekleşti. Geçtiğimiz bültenlerde bu seviye altında hareketlerde %50 fibonacci seviyesi 275 dolar ve alçalan üçgen formasyonu desteği 272 dolar bandı güçlü destek olarak takip edilebilir demiştik. Dolar bazlı endeks günü bu destek seviyelerinin altında kapattı. Altında kalıcılık durumunda hedef-destek olarak uzun vade yükselen trend kanalı (mavi) desteği 258 dolar ve %61,8 fibonacci seviyesi 259 dolar kesişmesi takip edilebilir.

VIOP30

VIOP30 Şubat Vade Kontratı haftanın ilk işlem gününü %1,64 düşüşle 11.218 puandan %23,6 fibonacci seviyesi 11.246 puanın hemen altında kapattı. Bu seviyeyi bugün ilk etapta direnç olarak takip edeceğiz. 06 Kasım’dan gelen yükselen trend kanal desteği altında kalıcılığı olumsuz değerlendiriyoruz. Satıcılı seyrin devamı durumunda; Kontratın dün güçlü alım tepkisi gördüğü destek 11.123 puan, bugün: 11.125 ilk etapta destek olarak takip edilmeye devam edilebilir.

USDTRY

Kur 07 Kasım’dan bu yana devam eden orta vade bir yükselen trend kanalı içerisinde hareketine devam etmektedir. Bu kanalın içerisinde ise daha kısa vadede oluşmuş bir yükselen kama formasyonu direnci üzerinde dün kapanış yapmıştır. Kama direnci bugün 35,92 TL en yakın destek olarak takip edilebilir. Yükselen trend kanal desteği 35,71 TL ise gün düşüğünde noktasal test edilmiş bu seviyeden güçlü alım tepkisi gelmiştir. 26 Ağustos’tan gelen yükselen direnç (yeşil) üzerinde ikinci günlük kapanış gerçekleşmiştir. Bu seviye bugün 35,82 TL olası destek seviyelerinden bir diğeri. Alıcılı seyrin devamı durumunda nihai hedef-direnç yükselen trend kanal direnci 36,08 olacaktır."


Bu haber 61 defa okunmuştur.
EDİTÖR
HİBYA
HİBYA
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
IC Enterra kar dağıtmayacak
IC Enterra kar dağıtmayacak
Desa Deri'nin 2025 yılı 1. çeyrek dönem faaliyet raporu
Desa Deri'nin 2025 yılı 1. çeyrek dönem faaliyet raporu
Altınkılıç'ın kar payı dağıtımı
Altınkılıç'ın kar payı dağıtımı
Frigo-Pak'tan pay geri alımı
Frigo-Pak'tan pay geri alımı
Son Haberler
Dünya liderleri yeni Papa seçilen 14. Leo'yu kutladı
Dünya liderleri yeni Papa seçilen 14. Leo'yu kutladı
Dışişleri Bakanlığı'ndan Sudan’a yönelik güvenlik ve seyahat duyurusu
Dışişleri Bakanlığı'ndan Sudan’a yönelik güvenlik ve seyahat...
Resmi Gazete başlıkları
Resmi Gazete başlıkları
Zelenski, Trump ile görüştü
Zelenski, Trump ile görüştü
Halk Et mobil aracı, Körfez ilçesinde vatandaşlarla buluştu
Halk Et mobil aracı, Körfez ilçesinde vatandaşlarla buluştu
Piramit Menkul'den teknik analiz
Piramit Menkul'den teknik analiz

Ana Sayfa
Yaşam
Gündem
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Politika
Magazin
Spor
Asayiş
Sağlık
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Yerel
Genel
Çevre
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

wordpress tema satın al