G-H30KHRE49T
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel’den Sumud Filosu’na yapılan saldırıya ilişkin açıklama

CHP Genel Başkanı  Özel, İsrail’in, aralarında milletvekilleri Mehmet Atmaca, Necmettin

CHP Genel Başkanı  Özel, İsrail’in, aralarında milletvekilleri Mehmet Atmaca, Necmettin Çalışkan ve Sema Silkin Ün’ün de bulunduğu Vicdan Gemisi’ne yaptığı saldırıya tepki gösterdi.

Özel, “İsrail’in, içinde milletvekillerimiz ve birçok gönüllünün bulunduğu Vicdan Gemisi’ne yönelik barbar saldırısını kınıyoruz! Gemide bulunan herkesin güvenli bir şekilde dönmelerini bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Açıklamasında, İsrail’in bu pervasızlığını “Trump yönetiminin desteğinden aldığını” söyleyen Özel, “Netanyahu ile kayıkçı kavgası yapıp Trump’a ses çıkaramayan kim varsa Filistin’e dost değildir!” dedi.

Özel, paylaşımını “Filistin’in yanında duran, bedel ödeyen, hayatını riske atıp umuda yelken açanlara selam olsun.” sözleriyle tamamladı.

Hibya Haber Ajansı