G-H30KHRE49T
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocaeli’nde Trafik İşaret Levhalarının Sadeleştirilmesi Komisyon toplantısı yapıldı

Toplantıya; Vali Yardımcısı Dr. Mustafa Ayhan, İl Emniyet Müdürü Faruk

Toplantıya; Vali Yardımcısı Dr. Mustafa Ayhan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutan Vekili Ütğm. Hasan Fatih Han, İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Kocaeli genelinde “Trafik işaret levhaları mümkün olduğu kadar az fakat gerektiği kadar çok olmalıdır” ilkesi doğrultusunda karayollarındaki hız sınırları ve trafik işaretlemelerinin güncel standartlara göre yeniden değerlendirilerek, meskun mahal dışındaki hemzemin yaya geçitleri kontrol edilmesine ilişkin ilgili kurumların görüş ve önerileri alınarak değerlendirmeler yapıldı. 

İlimiz genelinde trafik güvenliğini artırmak, sürücülerin bilgi karmaşasını önlemek ve yol işaretlemelerini daha anlaşılır hale getirmek amacıyla düzenlenen toplantıda, tekrarlayan levhaların kaldırılması, yönlendirme tabelalarının sadeleştirilmesi ve yeni düzenlemelerin yapılması konularında kararlar alındı.

Hibya Haber Ajansı