G-H30KHRE49T
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İpekyolu belediyeleri Söğüt’te toplandı

İpekyolu Belediyeler Birliği ve İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’nın

İpekyolu Belediyeler Birliği ve İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’nın başkanlığında toplanan meclis, Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut’un ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bölgenin kültürel mirasını, turizm potansiyelini ve ticaret birikimini geliştirerek bölgesel marka kimliğini güçlendirmeyi hedefleyen İpekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkınma Birliği, olağan meclis toplantısında bir araya geldi. Toplantıya üye belediyelerin başkanları, , meclis üyeleri ve ilgili bürokratlar katıldı.

Toplantı, 8 gündem maddesi üzerinden ilerledi. Gündem kapsamında; bölgesel turizm projeleri, kültürel etkinlikler, sürdürülebilir kalkınma stratejileri ve yerel yönetimlerin iş birliğini güçlendirecek çalışmalar hakkında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı Kağan Mehmet Usta, toplantıda yaptığı açıklamada “İpekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkınma Birliği olarak, hem tarihimizden gelen değerleri yaşatmak hem de turizm ve kalkınmada bölgesel iş birliğini güçlendirmek için çalışıyoruz. Meclis toplantılarımız da bu yolda atılmış önemli adımlardır.” dedi.

Toplantının ardından Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, misafir heyete Söğüt’ün tarihi ve kültürel değerlerini tanıtarak Ertuğrul Gazi Türbesi, Hanlı Pazar, Hamidiye Külliyesi, Han Sanat Atölyesi, Kuyulu Mescid’i gezdirdi.

Hibya Haber Ajansı