Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Düzce’nin lojistik üssü için çalışmalar başlıyor

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün “Düzce İçin 100 Proje”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün “Düzce İçin 100 Proje” vaatleri arasında yer alan Gümrük Müdürlüğü ve TIR Parkı Projesi hayata geçiyor. Daha önce resmen kurulan Düzce Gümrük Müdürlüğü için idari bina yapım hazırlıkları başladı.

Başkan Özlü, Selamlar Köyü mevkiinde kurulması planlanan proje alanında incelemelerde bulundu. İncelemeye Belediye Başkan Yardımcıları Okan Kaltu ve Hasan Günden, İmar ve Şehircilik Müdürü Kalender Aydın ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TSO) Erdoğan Bıyık da katıldı.

D-100 karayolu ile otoban arasında bulunan 200 dönümlük tahsisli araziye yapılacak olan proje, iki etap halinde gerçekleştirilecek. İlk etapta Gümrük Müdürlüğü binası ve gümrükleme faaliyetleri başlayacak, ikinci etapta ise TIR Parkı tamamlanacak.

Başkan Özlü inceleme sırasında yaptığı açıklamada, “Şehre TIR girmeyecek. OSB’ye, otobana ve D-100 karayoluna yakın, harika bir yer bulduk. İlk olarak gümrükleme işlemleri için idari binayı yapıyoruz. Ardından TIR parkını tamamlayacağız.” dedi.

Hibya Haber Ajansı