Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerlikaya: FETÖ’ye karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen operasyonlara ilişkin son verileri paylaştı. Bakan Yerlikaya, terör örgütüyle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini vurguladı.

Bakan Yerlikaya’nın açıklamasına göre, son bir haftada FETÖ’ye yönelik 39 operasyon düzenlendi. Bu operasyonlarda: 97 şüpheli hakkında işlem yapıldı, 16 kişi tutuklandı, 27 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildi.

Kabinenin görevde olduğu dönemde gerçekleştirilen toplam operasyon sayısının 11 bin 667 olduğunu belirten Bakan Yerlikaya, bu kapsamda: 19 bin 25 şüpheliye işlem yapıldığını, 3 bin 512’sinin tutuklandığını, 4 bin 41 kişi hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulandığını açıkladı.

Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren emniyet ve jandarma teşkilatlarına teşekkür ederek, “Allah ayaklarına taş değdirmesin” dedi.

Açıklamasında milli birlik, huzur ve güvenliğe karşı tehdit oluşturan yapılara karşı mücadelenin süreceğini ifade eden Bakan Yerlikaya, “Su uyur, FETÖVARİ örgütler uyumaz” sözleriyle uyarıda bulundu.

Hibya Haber Ajansı