Başkan Soyer: "İkinci dönem başka olacak"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık ve oda yönetimini ziyaret etti.

Başkan Soyer: "İkinci dönem başka olacak"
19 Aralık 2023 - 11:30

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer alkışlarla karşılandı.

5 senede kentin pek çok afete maruz kaldığını ifade eden Başkan Soyer, “Yaptığımız işlerin bir kısmı görünmüyor. Yaptığımız işler yeraltında kalıyor. İzmir’e 50-60 yılda 600 kilometre yağmur suyu kanalı yapılırken biz 4.5 senede 330 kilometreye yakın yağmur suyu kanalı yaptık. Körfezin kirlenmesini durduracak tek şey bu. 100 senede Kemeraltı’nı hallaç pamuğu gibi kazdık, yeraltı dereleri yaptık.” diye konuştu.

''Şimdi salonda ziyafet vermek istiyorum''

Türkiye’deki birçok siyasetçinin yatırımlarının günü kurtarmakla ilgili olduğunu söyleyen Başkan Tunç Soyer, ''Biz bu memlekete, İzmir’e, İzmirliye inanıyoruz. İkinci dönem farklı olacak. Şimdiye kadar hep mutfaktaydım. Şimdi salonda bir ziyafet vermek istiyorum. Avrupa’da görülmesi gereken 10 şehir arasında İzmir var. İzmir’e 5 sene içerisinde 1 milyar euro kaynak getirmişiz. Her şey sizler için.” şeklinde konuştu.

''Biz onlara güvendik onlar da bize güvendi''

5 yıldan beri Başkan Tunç Soyer ile birlikte özveriyle çalıştıklarının altını önemle çizen İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, “Biz esnafız. Bize bir adım atana biz 10 adım atarız. Türkiye’ye örnek olacak uygulamalara imza attık. Birçok firma taksi çağırma sistemi konusunda çalışalım diyor. Bizim tek başına yapmamız mümkün değil. Bu ancak belediyenin bize verdiği yetkiyle olur. Biz onlara güvendik, onlar da bize güvendi.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı
Bu haber 64 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum