Başkan Soyer: "Yeni yıla yıkımı yapılacak bina bırakmayacağız"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karabağlar’ın Uzundere semtindeki kentsel dönüşüm projesinin 3. ve 4’üncü etaplarında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Soyer: "Yeni yıla yıkımı yapılacak bina bırakmayacağız"
Editör: admin
16 Aralık 2023 - 16:05

Karabağlar Uzundere'de birinci ve ikinci etabı tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, 3’üncü etapta inşaat çalışmalarını, 4’üncü etapta ise yıkım faaliyetlerini sürdürüyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, her iki etapta süren çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Soyer’e İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları eşlik etti.

“Yeni yıla yıkımı yapılacak bina bırakmayacağız”

Başkan Soyer, şu an yaptıkları takvime göre 25 Aralık tarihine kadar 3. ve 4’üncü etapta kalmış binaların yıkımını tamamlayacaklarını belirterek, “Yeni yıla yıkımı yapılacak bina bırakmayacağız. Kentsel dönüşüm çerçevesinde yaptığımız çok amaçlı salon, kütüphane gibi sosyal donatı alanlarını içeren binamızın tamamlanmasını sağladık. Ocak ayı, en geç Şubat başında o binamızın açılışını yapacağız. Uzundere’de 2026’ya kadar dört etapta toplam 3 bin 500 bağımsız birimin tamamlanmasını sağlamış olacağız” dedi.

Hibya Haber Ajansı
Bu haber 69 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum