Halk Ekmek'ten gıda hijyen eğitimi

Başkentte düzenlenen ve zorunlu olan ''gıda hijyen'' eğitimlerine Halk Ekmek Fabrikası çalışanları ile Halk Ekmek satış büfesi işletmecileri katıldı.

Halk Ekmek'ten gıda hijyen eğitimi
Editör: admin
16 Aralık 2023 - 16:06

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenmesi zorunlu olan “gıda hijyen” eğitimlerine 430 Halk Ekmek Satış Büfesi işletmecisi ile onları denetlemekle görevli Büfe Kontrol Birimi çalışanları olmak üzere toplam 815 kişi katıldı.

“Gıda hijyen” eğitimlerinde, ekmek üretiminden tüketimine kadar olan süreçte; ekmek ve ekmek çeşitleri üretimi, dağıtımı ile satışında görevli tüm personele ve ekmek satış büfesi işletmecilerine gıda hijyeninin nasıl sağlanması gerektiği ayrıntılı olarak anlatıldı.

Hedef başkentlilere sağlıklı ve güvenli ürün sunmak

“Gıda hijyen” eğitimleri hakkında  konuşan  Ankara Halk Ekmek Fabrikası İşletme Müdürü Muhsin Kaynar, “Günlük bir milyon ekmek üretme kapasitesine sahip 97 çeşit ürün üreten çok önemli bir marka hâline geldik. Bu kapsamda tarladan sofraya güvenli gıda anlayışıyla yürütmekte olduğumuz çalışmalara devam ediyoruz.  Hedefimiz vatandaşlarımıza sağlıklı ve güvenli gıdayı temin etmek ve onların tüketimine sunmak.” ifadelerinde bulundu.

 

Hibya Haber Ajansı
Bu haber 49 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum