Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaman’da hemsball ve bilek güreşi müsabakaları sona erdi

Karaman Merkez Millet Bahçesinde düzenlenen Hemsball müsabakaları, Karaman Gençlik ve

Karaman Merkez Millet Bahçesinde düzenlenen Hemsball müsabakaları, Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından resmi olarak ilk kez gerçekleştirildi. Küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde kadın-erkek toplam 64 sporcunun mücadele ettiği turnuvada sporcular, denge, refleks, dikkat ve koordinasyonlarını sahaya yansıtarak madalya için ter döktü.

Etkinlikler bilek güreşi müsabakaları ile devam etti. Turnuvada dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

Müsabakaları yakından takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, organizasyona katılan tüm sporcuları tebrik ederek şunları söyledi:

“Zafer Bayramı ruhunu sporun birleştirici gücüyle yaşatmak bizler için ayrı bir mutluluk. Hemsball gibi yeni bir branşı Karaman’da ilk kez resmi olarak gerçekleştirmek ve bilek güreşinde gençlerimizin azmini görmek bizleri gururlandırdı.”

Hibya Haber Ajansı