Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gemlik Gençlik Merkezi hizmete açıldı

Ders çalışılabilecek alanların, kütüphanenin ve dinlenme salonlarının yer aldığı Gençlik

Ders çalışılabilecek alanların, kütüphanenin ve dinlenme salonlarının yer aldığı Gençlik Merkezi’nde, ücretsiz internet erişimi sunulacak, içecek ikramında bulunulacak. Ayrıca merkezin 24 saat açık olduğu zamanlarda sıcak çorba servisi de yapılacak.

Gemlik Gençlik Merkezi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve eşi Seden Bozbey’in yanı sıra CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Ayça Akpek Şenay, CHP Kadın Kolları MYK üyesi Fatma Özgür, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve vatandaşların katıldığı törenle hizmete açıldı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gençler için yalnızca bir bina değil; kendilerini ifade edebilecekleri, fikirlerini paylaşabilecekleri, birlikte üretebilecekleri bir yuvayı açtıklarını söyledi. Bursa’da herkesin özgürce düşünmesini, birlikte üretmesini ve gelişmesini istediklerini belirten Başkan Bozbey, şunları kaydetti:

“Kentte gençlerin konuştuğu, yönettiği, karar verdiği bir sistemi adım adım inşa ediyoruz. Gençlik merkezlerini, gençlerin bir araya gelebildiği, birbirinden öğrenebildiği, birlikte gelişebildiği mekânlar olarak tasarlıyoruz. İnsanların birbirine yabancılaştığı, birbirine selam vermeye çekindiği bir süreci yaşıyoruz. Bunları aşmanın yolu, bu tür gençlik merkezleri oluşturmaktır.” 

Hibya Haber Ajansı