G-H30KHRE49T
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Endonezya’nın Güzellikleri” sergisi Marmaris’te açıldı

Endonezya’nın kuruluşunun 80. yılı ve Türkiye–Endonezya dostluğunun 75. yılı vesilesiyle

Endonezya’nın kuruluşunun 80. yılı ve Türkiye–Endonezya dostluğunun 75. yılı vesilesiyle Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) ile Endonezya Fotoğraf Sanatı Dernekleri Federasyonu (FPSI) iş birliğiyle hazırlanan sergi Marmaris Kültür ve Sanat Evi’nde sanatseverlerle buluştu.

Koray Ürkmez’in küratörlüğünde Marmaris Belediyesi, Endonezya Büyükelçiliği ve Marmaris Fotoğraf Dostları Derneği’nin (MARFOD) katkılarıyla hayata geçirilen serginin açılışına Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, MARFOD Başkanı Resul Yazıcı, fotoğraf sanatçıları ve çok sayıda davetli katıldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Ünlü, Marmaris’in kültür sanat hayatını canlı tutmak için bu tarz etkinlikleri Marmaris halkıyla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. Sergide, Endonezya’nın doğal güzelliklerini, kültürel zenginliğini ve gündelik yaşamdan kesitleri yansıtan seçkin fotoğraflar yer aldı.

Hibya Haber Ajansı