G-H30KHRE49T
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Davutoğlu: Millet, bütçesini ciddiye almayanları sandıkta unutmayacaktır

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye Büyük Meclisi (TBMM)

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye Büyük Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu’nun 8 haftasının 6 gününde yoklama yeter sayısının sağlanamaması sebebiyle Meclisin kapandığını dile getirerek iktidar milletvekillerine eleştirilerini sundu.

Davutoğlu, “Bütçe görüşmelerinde bulunması gereken iktidar milletvekilleri Genel Kurul’da yoksa, bu basit bir devamsızlık meselesi değildir. Bu, milletin bütçesine, meclis iradesine ve demokrasiye karşı açık bir vurdumduymazlıktır.” ifadelerini kullanarak, meclis sıralarını boş bırakanların, aslında emeklinin sofrasını, gençlerin geleceğini, esnafın tezgâhını, çiftçinin tarlasını, memurun hakkını da boş bıraktığını ifade etti.

Davutoğlu, “Bu tabloyu milletimizin vicdanına emanet ediyorum. Millet, emanetine sahip çıkmayanları da, bütçesini ciddiye almayanları da sandıkta unutmayacaktır. Takdir de karar da aziz milletimizindir.” dedi.

Hibya Haber Ajansı