G-H30KHRE49T
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Kotan, Down Sendromlular ve Engelliler Derneği ile buluştu

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Antalya Down Sendromlular ve Engelliler

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği Başkanı Gülcan Ay ile özel gereksinimli bireyler ve ailelerini makamında ağırladı. Başkan Kotan, tüm bireyler için eşitlik anlayışıyla hareket ettiklerini ve bu farkındalıklarının bir günle sınırlı olmadığının altını çizdi. Derneğin çalışmalarıyla ilgili Dernek Başkanı Gülcan Ay’dan bilgi alan Kotan, kendilerinin daima yanında olduklarını vurguladı.

Kendileriyle bir araya geldiği için mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Kotan, “Bu zamanda bu mücadeleyi çocuklarımız için vermek gerçekten cesaret ve yürek istiyor, zaman istiyor ve bunları da siz başarıyorsunuz. Bu yüzden bizler, sizleri takdirle karşılayarak her zaman destek vermeye hazırız. Yaşam standartlarının belli bir noktaya getirilmesi gereken çocuklarımız var. Bu çocuklarımız bize emanet. Bu yükü sadece aileler kaldıramaz” dedi.

Toplum ve devlet olarak çocukların yanlarında olmaları gerektiğine değinen Kotan, “Özel çocuklarımızın hayattan bağlarının koparılmadığı bir ortam yaratılması gerekiyor. Sizlerden de o yükler alınarak çocuklarımız için daha rahat, daha refah, eğitime kolay erişilebilir ve her şeye daha kolay erişilebilir ortamın yaratılması lazım. Ziyaretiniz için her birinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı