Başkan Büyükkılıç, Fenerbahçe maçı öncesi Kayserispor'u ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Fenerbahçe maçı öncesi Mondihome Kayserispor’u ziyaret ederek, teknik heyete ve futbolculara başarılar diledi.

Başkan Büyükkılıç, Fenerbahçe maçı öncesi Kayserispor'u ziyaret etti
17 Aralık 2023 - 15:30

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mondihome Kayserispor’u 20 Aralık'ta oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi ziyaret ederek, futbolcularla ve teknik ekiple bir araya geldi.

Burada yaptığı açıklamada Kayserispor’un taraftarıyla ve yönetimiyle, oyuncusuyla, hocasıyla destekleyen dostlarıyla adeta  destan yazmaya devam edeceğine inandığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, şöyle konuştu:

“Şehrimizin en önemli markalarından biri olan Kayserisporumuzun antremanına geldik. Değerli Recep hocamızı ve değerli yönetim kurulu başkanımızla birlikte ziyaret ettik. Taraftarıyla ve yönetimiyle, oyuncusuyla, hocasıyla destekleyen dostlarla adeta Kayseri’miz Cenabı Allah’ın lütfu hocamızın ve oyuncularımızın gayretiyle inşallah destan yazmaya devam edecek diye inanıyorum. Başarılar diliyorum.”

Başkan Büyükkılıç’ın en başından beri hep Kayserispor’a destek olduğunu ifada eden Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar ise, Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ederek, “Önümüzde zor bir maç var. Fenerbahçe maçı. Biz elimizden geldiğince hazırlanmaya çalışıyoruz. Taraftarımızın da desteği ile beraber arzu ettiğimiz neticeyi alıp yolumuza devam etmek istiyoruz.”

Hibya Haber Ajansı
Bu haber 69 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum