Ordu Alucralılar Derneği kültürel faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan "Tarih Sohbetleri" programının ardından uzun yıllar televizyon ve radyolardan dinlediğimiz Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Ramazan Ayvallı "Milli ve Manevi Değerlerimiz" başlıklı konferans ile dernek binasında dinleyicileri ile buluştu.

İlahiyatçı Yazar Prof. Dr. Ramazan Ayvallı Ordu Alucralılar Derneğinde 
Dinleyicileri ile Buluştu.


Ordu Alucralılar Derneği kültürel faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

 Geçtiğimiz günlerde yapılan "Tarih Sohbetleri" programının ardından uzun yıllar televizyon ve radyolardan dinlediğimiz Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Ramazan Ayvallı "Milli ve Manevi Değerlerimiz"  başlıklı konferans ile dernek binasında dinleyicileri ile buluştu.

Geniş çerçevede birçok başlık altında millî ve manevî değerlerimizi tarih, gelenek, gelecek ve medeniyet perspektifinden açılımlarla dinleyiciye aktaran Ramazan Ayvallı, her zamanki naif üslûbu ile dinleyicilerin zihin ve gönül dünyalarında farklı pencereler açtı.

Programa Ordu Üniversitesinden akademisyenlerin yanında Türkiye Gazetesi Karadeniz Bölge Sorumlusu Kadem Kaptı ve geniş bir davetli topluluğu katıldı. 

Programın sonunda Alucralılar Derneği Başkanı Abdullah Ergün, Prof . Dr. Ramazan Ayvallı ve Kadem Kaptı'ya günün anısına plaket takdiminde bulundu.