Dar, Katar Devlet Bakanı Al-Khulaifi ile telefonda görüştü

İslamabad, 25 Ocak (Hibya)- Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Senatör Muhammed İshak Dar, Katar Devlet Bakanı Dr. Muhammed bin Abdulaziz Al-Khulaifi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Pakistan Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; Pakistan  Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Senatör Muhammed İshak Dar Katar Devlet Bakanı Dr. Muhammed bin Abdulaziz Al-Khulaifi ile yürüttüğü diplomatik temasın detaylarını paylaştı.

Görüşmenin kapsamına ilişkin yapılan açıklamada Başbakan Yardımcısı/Dışişleri Bakanı Senatör Muhammed İshak Dar, Katar Devlet Bakanı Sayın Dr. Muhammed bin Abdulaziz Al-Khulaifi ile telefon görüşmesi yaptı” denildi.

Bakanlık açıklamasında” Görüşmede ikili iş birliği, karşılıklı ilgi alanlarına giren önemli konular ve devam eden küresel ve bölgesel gelişmeler ele alındı” ifadelerine yer verildi.