Çorlu'da dar gelirli ailelere düzenli meyve desteği projesi
Sosyal belediyecilik kapsamında hayata geçirilen proje ile dar gelirli ailelerin 36-72 ay arası çocuklarına her ay düzenli taze meyve desteği sağlanacağı bildirildi
Çorlu Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik “Halk Meyve – Meyve Dağıtım Projesi” için Çorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası ile protokol imzaladı.
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile Oda Başkanı Kenan Üstek’in katılımıyla imzalanan protokol kapsamında, 36-72 ay arası çocuklara her ay mevsimine uygun taze meyve desteği sağlanacağı bildirildi.
Proje ile çocukların sağlıklı gelişimine katkı sunulmasının hedeflendiği, dağıtımların Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli olarak gerçekleştirileceği aktarıldı.