G-H30KHRE49T
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akkuş fasulyesinin hasadı başladı

Hasat döneminin başlaması sebebiyle Akkuş’un Gökçebayır Mahallesi’nde bu yıl 5.cisi

Hasat döneminin başlaması sebebiyle Akkuş’un Gökçebayır Mahallesi’nde bu yıl 5.cisi organize edilen programda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, kaliteli ve daha fazla üretim için çabaladıklarını ifade etti.

Başkan Güler şöyle konuştu:

“Akkuş fasulyesi Allah’ın büyük bir lütfu. Bunun kıymetini bilerek daha fazla üretim ve kaliteden taviz vermeden nasıl yaparız bunun için çabalıyoruz. Akkuş fasulyesinin diğer fasulyelerden farkının dilimiz, damağımız, gözümüz ile zaten farkındayız. Zaten sulama bizden, satın almak da bizden siz yeter ki üretin. Satamazsanız biz alacağız, pazar garantisi olan bir iş yapıyorsunuz. Yine makinelerimiz de sizlerin emrinde.”

Konuşmaların ardından fasulye hasadı için üreticiler ve protokol üyeleri tarlaya girerek yılın ilk hasadını gerçekleştirdi. Ardından toplanan fasulyeler kabuğundan ayrıştırılmak üzere makineye atıldı.

Hibya Haber Ajansı