Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ABB’nin gelişim programına katılan çocuklar sertifikalarını aldı

ABB, “insan odaklı” hizmet anlayışıyla yürüttüğü çalışmalarda, geleceğin yetişkinleri olacak

ABB, “insan odaklı” hizmet anlayışıyla yürüttüğü çalışmalarda, geleceğin yetişkinleri olacak çocukları da unutmuyor. Ön ergenlik dönemindeki çocukların sosyal ve duygusal gelişmelerine katkı sağlayacak Pozitif Ergen Gelişimi Müdahale Programı’nın (PERGEL) 2025 yaz dönemi sona erdi.

ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Başkent Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi iş birliğiyle Mamak Mutlu Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen programa, Ankara genelindeki okullarda öğrenim gören 5. ve 6. sınıf öğrencileri katıldı.

6 hafta süren eğitim boyunca; öz değer, öz saygı, pozitif bakış açısı, empati, tutum geliştirme ve çatışma çözme gibi konularda bilgi edinen öğrenciler, düzenlenen törenle sertifikalarına kavuştu.

Gelecekte pozitif bireyler olarak yetişmeleri hedeflenen ön ergenlik çağındaki çocuklara yönelik düzenlenen PERGEL eğitim sertifika törenine veliler de katıldı.

Etkinlikte konuşan ABB Psikolojik Danışmanlık ve Destek Eğitim Şube Müdürü Sevgi Karabulut, programın amacını şu sözlerle dile getirdi:

“Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı gençlik, çocuk ve aile danışmanlık merkezlerimizde uyguladığımız Pozitif Ergen Müdahale Gelişim Programı’nın bugün sertifika törenindeyiz. Başkent Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz, 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizin sosyal, duygusal gelişimlerini desteklemek amacıyla gerçekleştirdiğimiz bir program.”

Hibya Haber Ajansı