G-H30KHRE49T
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

UKOME Kasım ayı Toplantısı yapıldı

Ordu Büyükşehir Belediyesi UKOME, Kasım ayı toplantısını Başkan Vekili Celal

Ordu Büyükşehir Belediyesi UKOME, Kasım ayı toplantısını Başkan Vekili Celal Tezcan yönetiminde gerçekleştirdi. Toplantıda Altınordu, Ünye ve Fatsa başta olmak üzere birçok ilçede yapılacak trafik düzenlemeleri görüşüldü.

Karara göre, Altınordu Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki üstgeçit ile Ünye Devlet Hastanesi önündeki üstgeçitlere engelsiz erişim sağlayacak asansörler kurulacak. Oy birliğiyle kabul edilen karar, vatandaşların üstgeçitleri rahat ve güvenli kullanmasını sağlayacak.

Toplantıda ayrıca Fatsa’da devam eden bisiklet yolu projesi ve Ünye’deki 2. ve 3. etap bisiklet yollarının trafiği aksatmadan tamamlanması kararlaştırıldı. Projeler, özellikle sahil şeridinde bisiklet kullanıcıları ve yayaların güvenliğini artırmayı hedefliyor.

Ordu genelinde ise 33 noktada trafik düzenlemeleri sürüyor. Altınordu’da 19, Fatsa’da 1, Ünye’de 2, Perşembe’de 2, Korgan’da 5, Ulubey’de 2 ve Gölköy’de 2 noktada çalışmalar devam ediyor. Belediye, bu düzenlemelerle kent genelinde daha güvenli ve erişilebilir bir ulaşım altyapısı oluşturmayı amaçlıyor.

Hibya Haber Ajansı