G-H30KHRE49T
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekim Geçidi Sergisi, Marmaris’te kapılarını açtı

Marmaris Belediyesi öncülüğünde gelenekselleşen sergide bu yıl 50 sanatçının çalışması

Marmaris Belediyesi öncülüğünde gelenekselleşen sergide bu yıl 50 sanatçının çalışması yer aldı. Yurdun birçok noktasında her yıl ekim ve kasım aylarında eş zamanlı olarak Cumhuriyet coşkusuna ortak olmak amacıyla düzenlenen serginin Marmaris'teki açılışına Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü de katıldı.

Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’ndeki serginin açılış kurdelesini Başkan Ünlü, sergi sorumlusu Rubab Şenkal ve katılımcılarla birlikte kesti.

Cumhuriyet kazanımlarından biri olan sanatın insanın kendini özgürce ifade edebildiği alanlardan biri olduğunu ifade eden Başkan Ünlü, “Bu gibi sergileri yaşatmak ve çoğaltmak çok önemli. Başlatanlara ve bugüne kadar getiren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Hibya Haber Ajansı