Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da 1 milyon 919 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul'da "Uyuşturucu Madde İmalatçısı Zehir Tacirlerine" yönelik

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul'da "Uyuşturucu Madde İmalatçısı Zehir Tacirlerine" yönelik düzenlenen operasyonlarda; 1 milyon 919 bin adet uyuşturucu hap ile 256 kilogram ham madde (yaklaşık 5 milyon adet uyuşturucu hap üretilebilecek) ele geçirildiğini bildirdi.

Operasyonlarda; yakalanan 9 şüpheli zehir tacirinin 5'inin tutuklanırken, 4'ünün işlemlerinin devam ettiğini belirten Bakan Yerlikaya, "İstanbul İl Jandarma Komutanlığımızca yapılan istihbari çalışmalar sonucu yakalanan şüphelilerin; uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları ve uyuşturucu ticaretini organize şekilde yürüttükleri tespit edildi." dedi.

Yerlikaya, İstanbul Valiliği, operasyonları koordine eden İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, operasyonları gerçekleştiren İstanbul İl Jandarma Komutanım ve Jandarma personelini tebrik ederek "Uyuşturucu imalatçılarına karşı yürüttüğümüz bu mücadele, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi koruma mücadelesidir." açıklamasını yaptı.

Hibya Haber Ajansı