Tirebolu Haber l Her şeyden haberiniz olacak
Bugün
19 Mayıs 2012 Cumartesi
Ana Sayfaya Dön   Facebook'ta Paylaş  

CANİKLİNİN KULAKLARI ÇINLASIN

 

"Ordu’nun adını yakında Altınordu olarak değiştiriyoruz" diyen İçişleri Bakanı Şahin’e kentin AK Partili vekillerinden destek gelirken muhalefet partilerinin milletvekilleri "gündemimizde yok" dedi

Okunma Sayısı: 448

Haber Kaynağı: milliyet

 

Ordu hakikaten altın oldu
Ordu nun adı Altınordu oluyor

Almanya’da hemşerileri Ordulularla buluşan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu ilinin adının yakında “Altınordu” olarak değiştirileceğini söyledi. Bakan Şahin’in bu açıklamasına kentin vekillerinden destek geldi. AK Partili milletvekilleri, Ordu’yu, “Altınordu” yapma sözü verdiklerini, şehrin hizmetlerinin bu noktaya gelmesinden sonra adının da değişebileceğini ifade etti. Milletvekilleri şunları kaydettiler:


‘ALTIN SAÇLI VEKİLİM’ 
AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener: Altın saçlı bir vekilim tabii ki yakışır bize. Seçim propagandamız, “Altınordu’nun altın çocukları” idi. Ordu’nun adının değiştirilmesi konusunda tasarlanmış bir şey yok. Altınordu derken, “Hizmetlerimizle altın yapacağız” demiştik.Mecazi manada yani. Böyle bir teklifimiz yok ama adı değişecekse, bundan da mutluluk duyarız.

‘BİZ CİDDİYE ALIYORUZ’ 
AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal: Bunun sakıncalı bir tarafı yok. Biz ciddiye alıyoruz. Fakat işin iki boyutu var. Sadece isim olarak değişiklik manasında alınmaması lazım. Ordu’nun gelişme endeksinin ilerlemesi manasında, yatırımlar manasında alınması gerekir. Bakanımız o zaman seçim çalışmalarında bu tür tabirler kullanmıştı. Hemşerilerimiz bundan memnun olmuştu. Bir heyecandır, konsepttir, hedeftir. Bizler de bu hedefe kilitlendik. Bu hedefe ulaşmak için hep beraber Ordu milletvekilleri olarak çalışacağız. İsminin de bu şekilde değişmesini değerlendirmeye alacağız.

‘GÜNDEMİMİZDE YOK’ 
Muhalefet ise Ordu’nun adının “Altınordu” olmasına karşı çıktı. CHP OrduMilletvekili İdris Yıldız, “Ordu’nun gündeminde böyle bir şey yok. Bakan sürekli gündemyaratmaya çalışıyor. Bu da onlardan biri” dedi.

Haberi Ekleyen: Editör

Eklenme Tarihi: 2011-12-07 / 12:00:00


Toplam Yorum: 1
HABER YORUMLARI
 Miseb  2011-12-08
  Peki orda halkı ne diyecek merak eden varmı
 Acaba bu durumu sokaktaki ordululara soran olacak mı, yoksa kendini elit sanan bazı kişiler mi karar verip neticeye bağlayacaklar.
İsminiz
E-posta adresiniz
Yorum Başlığı
Yorumunuz
       Tüm alanları doldurmanız gerekmektedir.

Video
İzlenme Sayısı: 3594
Kategorisi: Müzik Klipleri
F5HABER